Zoeken
Avelo Ce keurmerk & fiets garantie. De zekerheid van veilig, vertrouwd online bestellen via onze web

Keurmerk & Garantie

De Avelo fiets is absoluut veilig, dit blijkt uit de CE-markering. Door onze 100% garantie hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw levering nadat we de bestelling en betaling hebben ontvangen. Dit onderbouwen wij door keurmerken en garanties die we geven. Verder voldoet onze website en webwinkel aan de laatste richtlijnen.

De Avelo-vouwfiets is in het bezit van een CE merk

CE-keurmerk

De Europese Unie heeft diverse richtlijnen uitgevaardigd, ook voor consumentenproducten. Deze richtlijnen moeten door de lidstaten worden opgenomen in de nationale wetgeving. Producten zoals de Avelo elektrische vouw-fiets,die aan deze EU richtlijnen voldoen zijn voorzien van de CE-markering. Dit teken wordt ook wel eens aangeduid als CE-merk, CE-keurmerk of CE-teken. Het belangrijkste voor u om te weten is dat de Avelo-fiets aan deze wetten voldoet. De betekenis van de CE-markering is namelijk: "dit product voldoet aan de wet". Volgens het Handboek ontwerpen van veilige producten.

De Avelo-fiets kopen is veilig

Tevredenheidsgarantie op de Avelo vouwfiets

U kan absoluut zonder zorgen deze electrische vouwfiets bestellen. Ook als u de Avelo in eerste instantie wenst uit te proberen. De tevredenheidsgarantie staat voor de zekerheid dat mocht u toch niet tevreden zijn na aankoop, om wat voor reden dan ook. U hoeft enkel binnen 7 werkdagen na ontvangst, ons te vragen de Avelo elektrafiets terug te sturen. Na verwerking krijgt u het  aankoopbedrag met aftrek van vracht-, & -administratie-kosten terug. Dit gebeurt zonder dat wij vragen gaan stellen.

Door de kwaliteit van de Avelo wordt er gelukkig nauwelijks gebruik gemaakt van deze garantie.
Bijna iedereen is verkocht zodra ze eenmaal gefietst hebben op de Avelo. Dit door de mate van gebruiksgemak en het fijne lichte fietsen. Let wel: voorwaarde die wij aan deze garantie stellen is dat de Avelo zonder beschadiging en in originele verpakking wordt geretourneerd.
Dat de Avelo in uitstekende staat vertrekt is ook gegarandeerd. Voor verzending wordt de electro en vouw-fiets met de meeste zorg rijklaar gemaakt.

De organisatie, website & webshop achter Avelo zijn veilig

Veilige website voor het online aankopen van de Avelo vouwfiets

Wij treden heel transparant naar buiten toe. Zo hebben wij volgens de richtlijnen van overheid en KVK onze gegevens op onze contactpagina staan: zie contactpagina

Hierdoor is de organisatie Avelo cim makkelijk te traceren. Zo zijn onze adres- & vestigingsgegevens, bankgegevens, kvk gegevens, telefoonnummer faxnummer, algemene voorwaarden e.d. op onze website vermeld. Vandaar is het ook heel makkelijk om met ons in contact te treden. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bellen.

Verder staat bovenstaand logo ook voor de veiligheid van de website. Het logo staat voor een veilige technische website & webshop. Deze is dan ook opgezet door een professioneel webdesign  bureau met jaren ervaring. De betalingen verlopen via Ideal een samenwerkingsverband van de best aangeschreven Nederlandse Banken. Verder wordt er ook gebruik gemaakt van vooruitbetaling, binnenkort eenmalige automatische incasso en Paypal; Een wereldwijd goed aangeschreven online bank, onderdeel van E-bay.

Garantie

Veilig en vertrouwd bij uw eigen bank betalen met iDEAL   U Kunt hier met Paypal veilig betalen

Avelo geeft 3 jaar garantie op het frame, 1 jaar op de naafmotor en 6 maanden op de batterij & oplader. Enkel de eerste eigenaar kan aanspraak maken op garantie. Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage vallen buiten de garantie. Uiteraard kunnen wij geen garantie garanderen als u zelf de fout ingaat bij montage, demontage en onjuist gebruik. Mocht blijken dat na levering eventueel een defect geconstateerd wordt, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Er zijn dan 2 mogelijkheden:
Wij komen de Avelo-fiets ophalen en zorgen voor reparatie.
Of wij laten de schade repareren door een fietsenmaker bij u in de buurt.
Beide opties verzorgen wij en worden door ons vergoed.

Zoals u kunt lezen biedt de Avelo meer dan voldoende zekerheid bij aankoop. Zodat u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over een correcte afwikkeling.

Fastrider Shopper Quilts Zilver
Fastrider Shopper Quilts Zilver

€ 32.95
FastRider Sportbril Icon Pro Wit
FastRider Sportbril Icon Pro Wit

€ 15.95
De Poort Fietstas 46L Donkerblauw
De Poort Fietstas 46L Donkerblauw

€ 41.95
Gazelle NL Heren Coffee Brown
Gazelle NL Heren Coffee Brown

€ 369.00
One City Italian L-XL
One City Italian L-XL

€ 20.95