Zoeken
+ hulpmotor, fietsenrek, electrische, camping, fietsroutes, Avelo vouwfiets

+ hulpmotor, fietsenrek, electrische, camping, fietsroutes, Avelo vouwfiets

Reacties / testimonials; Avelo electro- & vouw-fiets.

Regelmatig krijgen we reacties binnen van klanten die graag hun mening geven over onze Avelo. Wij moedigen dit eerlijk gezegd ook een beetje toe door zelf aan te geven dat we graag horen wat onze klanten van de Avelo-fiets vinden. Hieronder volgen een paar opvallende reacties. Allen van mensen die de Avelo voor verschillende toepassingen gebruiken:


Avelo diende in eerste instantie als campingfiets maar nu als stadsfiets

Peter  van Eijck, Eindhoven
Ik wil graag even melden dat ik erg tevreden ben met mijn aankoop van de Avelo sport. In eerste instantie was de fiets als vouwfiets bedoeld voor op de camping. ( ivm caravan). Wat bleek echter de fiets bevalt me erg goed en heeft zelfs mijn gewone fiets vervangen. Heb inmiddels wel het rekje apart bij moeten bestellen. Dit ging gelukkig makkelijk ondanks dat het niet in de webshop stond. De Avelo ziet er leuker uit in het echt dan op de foto en de trapondersteuning werkt fijner dan ik had verwacht.  Kom niet meer zweterig aan op school en zie ook niet meer op tegen de fietsrit elke dag weer. Lachen dingetje die Avelo.
Groeten Peter


De Avelo als reisfiets voor senioren.

In jullie mail met orderbevestiging vragen jullie om aan te geven wat ik van de avelo-fiets vind dus bij deze. Ik ben er wel over te spreken. We waren al een tijdje aan het rondkijken naar een elektrische fiets om fietsroutes mee te fietsen. We waren eigenlijk niet eens op zoek naar een vouwfiets totdat we de Avelo-website tegen kwamen met prijzen vergelijken op internet. Vooral de prijs was doorslaggevend omdat jullie een elektrische en vouwfiets aanbieden voor de prijs van een goedkope elektrische fiets zonder vouwmogelijkheid. We waren wel benieuwd naar de kwaliteit van de Avelofiets maar door jullie garantie van \\\'niet goed geld terug\\\' hebben we toch besloten om de fiets te bestellen. Ben blij toe dat we die gok hebben gewaagd. Doordat de Avelo vouw en electrische fiets is, kunnen we zonder fietsenrek met de 2 avelo\\\'s in de bak van de auto naar de mooiste plaatsjes rijden voor geweldige fietsroutes. Avelo bedankt!

E. Hendrikse-Peters
Hardinxveld-Giessendam


Avelo mee op de boot

Beste mensen van Avelo. Ieder weekend gaan wij met onze boot varen. Je vergeet dan wel eens wat mee te nemen. Een winkel ligt dan niet altijd direct langs de kant van het water. Onze Avelo is in dat geval ideaal. Omdat hij zo compact is kunnen we hem gemakkelijk kwijt in een opbergkast. En door de electrische hulpmotor blijft het ontspannen fietsen. Wij zijn heel tevreden over de Avelo!

met vriendelijke groet,
Wil, maastricht


De Avelo voor op de camping

Goedemiddag Avelo,

We gaan altijd met het hele gezin op vakantie. We fietsen ook graag op deze vakanties. Onze kinderen zijn alweer wat ouder en we kunnen nu serieus fietstochten gaan maken. We hadden een nieuwe fiets nodig voor de jongste en via de zoekmachines kwamen we uit bij Avelo. Toen ik de combinatie zag vouw-fiets en elektrische fiets dacht ik meteen dat is \\\'m. Zeker gezien de prijs was dit een uitkomst. De jonste 2 zijn namelijk altijd moe aan het einde van de rit en met deze fiets. Kunnen de 2 vermoeide rakkers afwisselen om tot rust te komen met de hulmotor aan. Stuk minder gezeur tijdens de fietstochten en blije gezichtjes als ze op de Avelo mogen. Verder was de plaats op het fietsenrek ook niet meer voldoende maar de Avelo kan keurig opgevouwen in de kast van de camper.
Ik wens jullie veel succes met dit product.

J.Bloem, Zwolle


De Avelo voor Forenzen

Sinds een paar jaar heeft mijn man een vouwfiets en is hier helemaal gelukkig mee. Hij fietst naar het station, vouwt \\\'m op, stapt in de trein en op z\\\'n eindbestemming vouwt hij \\\'m weer uit en hup weg is ie. Er is wel een nadeel, deze vouwfiets is wat aan de grote kant.

Nu hebben ik echter Avelo ontdekt. Avelo is een stuk kleiner dan de oude vouwfiets. Daarnaast is de Avelo ook nog eens uitgerust met een hulpmotortje! Ik hoef niet uit te leggen dat mijn man, als vouwfietsen expert, helemaal verkocht was toen hij het ding voor het eerst te zien kreeg.

Jannie Custers, Dronten

Computerdeel k-edge combo steun aero aero voor 200, 500 510 310xt, 910xt blauw
Computerdeel k-edge combo steun aero aero voor 200, 500 510 310xt, 910xt blauw

€ 47.67
Cortina Crush N7 Dames Wit
Cortina Crush N7 Dames Wit

€ 629.00
Sparta Amazone Electric 4 Life 2013 Snow leopard Nexus 7
Sparta Amazone Electric 4 Life 2013 Snow leopard Nexus 7

€ 1619.00
Cyclus - Balhoofd Cup Pers Voor Semi-geintegreerd Balhoofdstel
Cyclus - Balhoofd Cup Pers Voor Semi-geintegreerd Balhoofdstel

€ 63.40
Montego Legend N3 Transport
Montego Legend N3 Transport

€ 649.00